Daha önce de bahsetmiştim. Hani ''denizden babam çıksa yerim'' derler ya işte ben onlardanım. Balık benim vazgeçilmezim. Sanırım asla bıkmayacağım yemeklerden biri :) . Balığı kızartmadan çok ızgara ve fırında pişirmeyi tercih ediyorum. Bana göre hem çok daha hafif, hem de çok daha lezzetli ve sağlıklı oluyor. Üstelik pişirmesi ve temizlemesi daha kolay.
Malzemeler
- 2 kg. çinekop balık
- Yarım çay bardağı zeytinyağı
- 2 limon
- Tuz
- Karabiber
İki tepsi pişirdim. Limonum yetmediği için sadece bir tepsiye koymuştum ancak onun fotoğrafını çekmeyi unuttum. Birde balıkları yedikten sonra servis şeklince fotoğraf çekmek aklıma geldi üzgünüm :)) .
.........AFİYET OLSUN.........
0 yorum:
Yorum Gönder