Et Kavurma

14 Kasım 2011 Pazartesi

Bayramın ilk günü Bolu da kurban etiyle yaptığımız ''Et Kavurma'' gerçekten çok lezzetli ve yumuşak oldu.

Malzemeler
  • 2 kg. kuşbaşı doğranmış et
  • 1 büyük kuru soğan
  • Tuz, karabiber, kekik
Etleri yıkayıp tencereye koyun. İyice yumuşayana kadar pişirin. Suyunu çekince soğanı ilave edin. Soğanlar iyice öldüğünde baharatları ilave edip 2 dakika kadar daha pişirin. Arzu ederseniz domates de ekleyin. Ben tercih etmedim. Sıcak olarak servis yapın.
.........AFİYET OLSUN.........

0 yorum:

Yorum Gönder

Duygu'nun Sihirli Dünyası Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino